Zin om echte merken te besnuffelen? YoungDogs Belgium helpt je om een goede start te maken in de reclamewereld. Word vandaag nog JongeHond, werk op echte briefings en win je ticket naar Cannes!

Word een YoungDogDe reclamebranche is een van de lastigste vakgebieden om een goede start in te maken. Talent helpt natuurlijk enorm, maar dan moet je wel de kans krijgen om jezelf te laten zien. YoungDogs helpt je daarbij. Door pitches te organiseren, zodat je kan werken op échte klanten. Een kans om je te bewijzen, je portfolio te pimpen en om een ticket naar het reclamefestival in Cannes te bemachtigen.

HOE WERKT HET?

 


wordYoungDog
Word YoungDog. Wanneer we een pitch organiseren, nodigen we je uit voor de briefing.


Je krijgt twee weken de tijd om hier -alleen of in team- je beste ideeën op los te laten. Je dient je meesterwerk online in.


Alle ideeën worden beoordeeld door de klant in samenspraak met twee gerespecteerde creatief directeurs.


Het team achter het winnende idee gaat naar Cannes. Feest.

WORD EEN YOUNGDOG

Ticketje naar Cannes scoren door je natte neus in andermans zaken te steken? Doen! Iedereen die zich JongeHond voelt, kan lid worden. Het kost niets en je bent gegarandeerd als eerste op de hoogte van alles wat we organiseren. Deelnemers van pitches mogen niet ouder zijn dan 28 jaar.


Word een YoungDog

HET BESTUUR

YoungDogs Belgium wordt momenteel geleid door…Lode Vochten
(Duval Guillaume)


Eline Rousseau
(Mortierbrigade)


Eline Goethals
(FCB Global)


Tom Meijer
(Mortierbrigade)


Barbara Dzikanowice
(Happiness)

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE VOLGENDE PITCH

* verplichtIk ben *

Ik heb een teampartner *
MET HULP VAN ONZE VRIENDEN
logo-thesedays
logo-acc
logo-air

YoungDogs Belgium vzw zou nooit kunnen bestaan zonder het warme hart van onze grote en kleine vrienden. Deze vrienden zijn een selectie van beste reclame bureaus en mediabedrijven in België. Zij sponsoren ons een jaar lang waardoor wij jaarlijks onze activiteiten kunnen doorzetten en zo YoungDogs de beste hulp kunnen bieden in hun creatieve opstart.
Kortom; onze vrienden zijn te gek. Als bedankje voor deze enorme vriendendienst, prijken ze niet alleen op onze site, maar ook op allerlei andere communicatiemiddelen (nieuwsbrieven, T-shirts, enz.). Want iedereen mag weten wie er achter de YoungDogs Belgium vzw staat.

Ook vriend worden?


Contacteer ons op info@youngdogs.be

Lees ook onze Algemene Voorwaarden en Policy